Wij zijn TWOPINE media

Over ons

Internet uit Rijswijk

De beste online oplossingen komen voort uit betrokkenheid en het vermogen om creatief en innovatief mee te denken

Met ons team van specialisten spannen we ons elke dag in om het internet mooier en beter te maken. Vanuit ons fraaie pand aan de Delftweg in Rijswijk werken we, omringd door groen en met zicht op de Vliet, aan innovatieve online communicatievraagstukken voor uiteenlopende klanten; van grote accounts in de bancaire sector en Eredivisie voetbalclubs maar ook juist voor de lokale ondernemers met groeiambities.

Expertise

Concept

Elk project begint bij het uitwerken van het concept. Voor een goed eindresultaat is het essentieel om voor aanvang de doelstellingen gezamenlijk met de klant te bepalen. Wat willen we precies bereiken? Hoe gaan we daar komen? Welke tools willen we hiervoor inzetten? Kortom; de conceptfase.

DIA Awards, best campaign of the year
Frank Sap, Frontend Development
Expertise

Creatie

In deze fase gaat het om de juiste balans vinden tussen intelligente techniek en een sterk design. Techniek en design moeten naadloos in elkaar overlopen en elkaar optimaal versterken. Gezamenlijk met de klant worden ontwerpvoorstellen gerealiseerd en getoetst en geïntegreerd. Gedurende het gehele project is het voor onze klanten mogelijk om de voortgang nauwlettend te volgen in een afgeschermde ontwikkelomgeving.

Frank Sap, Frontend Development
Expertise

Video

Binnen online strategie├źn wordt steeds meer gebruik gemaakt van video en animatie. Logisch aangezien bewegend beeld de aandacht van een kijker langer vast houdt. Vaak combineren we video en animatie binnen online projecten wat aantoonbaar tot meer conversie leidt.

Koen van der Horst, Ridiculously Photogenic