Werk

ADO Den Haag

Eredivisievoetbalclub ADO Den Haag behoeft natuurlijk geen verdere introductie. Vanuit het Kyocerastadion in Den Haag strijden de geelgroenen elke wedstrijd weer voor het maximale resultaat.

Werkzaamheden

Portal, webshop, e-mail marketing, activatie campagnes & TV

TWOPINE media is al jaren lang media-partner van ADO Den Haag waarbij we een scala aan projecten voor de Haagse club hebben gerealiseerd.

Van de volledige uitvoering van de ledboard- reclames tijdens thuiswedstrijden, de productie van het het wekelijkse TV-programma ADO-TV tot aan het ontwerp van fraaie bedrijfspresentaties.

TWOPINE media staat als altijd voor ons klaar; of het nu gaat om de realisatie van een fraaie presentatie op een wedstrijddag of de ontwikkeling van complexe koppelingen met onze ticketingsystemen. TWOPINE media is voor ons een waardevolle en betrouwbare mediapartner.

Mattijs Manders, CEO ADO Den Haag

Nieuw portal ADO Den Haag

Het project waarbij TWOPINE media al haar skills uit de kast heeft gehaald is het volledig nieuwe portal voor ADO Den Haag. Een sterk design en innovatieve techniek heeft geresulteerd in waarschijnlijk de mooiste voetbal-site in de eredivisie.

Inclusief een webshop voor de merchandising, de integratie van een ticketingtool voor de aanschaf van toegangskaarten en een erg mooie oplossing waarbij spelers tijdens wedstrijden van minuut-tot-minuut live te volgen zijn.