Werk

Mobility Media

Mobility Media is een gerenommeerde uitgeverij van vakinformatie voor de mobiliteitsbranche en toonaangevend binnen de automotive sector. De uitgeverij exploiteert onder meer de titels Automotive Management, Automotive Werkplaats, Fleet & Mobility en de grootste banensite van de autosector, Jobmotive. Ook persberichtenwebsite Autobranchesignalen is onderdeel van Mobility Media.

Werkzaamheden

Webportals, CRM / Salesforce koppeling, SSO, Webshop, Abonnementenbeheer, E-mailmarketing

Voor de ontwikkeling van een geheel nieuw online platform waar alle labels en diensten in ondergebracht moeten worden is Mobility Media op zoek gegaan naar een professioneel bureau dat is staat moest zijn om pragmatisch mee te denken en de strategie voor de komende jaren feilloos aan kon voelen.

Na een uitgebreide procedure is de keuze uiteindelijk op TwoPine Media gevallen en na 1.5 jaar intensief ontwikkelen hebben we juni 2016 de nieuwe portals opgeleverd inclusief diverse complexe koppelingen naar externe applicaties w.o. Salesforce voor het beheren van abonnees en klantgegevens. Voor TwoPine een zeer leerzaam en uitdagend project waar we echt beretrots op zijn.

We waren ons er van bewust dat een dergelijk project complex is en gedurende de bouw op diverse punten van richting kon veranderen. TwoPine is uitstekend in staat gebleken om met ons mee te buigen maar ook juist door focus te houden op het gewenste eindresultaat.

Jelle Heidstra, Uitgever Mobility Media