Werk

VDS Automotive Group

Voor VDS Automotive Group zijn door de jaren heen talloze projecten ontwikkeld waarbij TwoPine zich de vaste huisleverancier van online dienstverlening mag noemen; van krachtige video-campagnes en car-reviews tot actiematige websites en uitgebreide dealer-portals met innovatieve voorraad-modules.

Werkzaamheden

Portals, webshop, e-mail marketing, actiepagina's

Een mooi project was de ontwikkeling van het importeursportal voor US Cardealer; een visueel krachtig portal met een uitgebreide maar ook zeer gebruiksvriendelijke car-configurator welke weer gekoppeld is aan een slimme offerte en CRM-tool. Uiteraard volledig responsive en in combinatie met de gerealiseerde video- en adwords-campagnes de garantie voor veel bezoekers en offerte-aanvragen. Recent is ook het groepsportal volledig vernieuwd zodat ook dit portal weer helemaal van deze tijd is en de juiste indruk geeft van de diensten en manier van werken van VDS. De kracht van online in optima forma!

Vaak betrekken wij TwoPine al vóór de concept-fase van nieuwe projecten om te sparren en ons te laten inspireren door frisse en waardevolle visie op de inzet van online marketing.

Sebastiaan Toorman, Marketing Manager VDS Automotive Group